Csíki Vállalkozók Egysülete

Csíki Bizniszvitamin: Gazdasági Prognózis 2024- A világgazdaság és Románia gazdasági mutatóinak várható alakulása

  Január 18., 08:30 - Január 18., 10:30
  Harghita, Miercurea-Ciuc, Petőfi u. 36 sz.
Megosztás

Kóstolj bele újra a Csíki Bizniszvitaminba! 

Január 18.-án indítjuk idei Csíki Bizniszvitamin sorozatunkat a Csíki Vállalkozók Egyesülete (CsVE) és Romániai Magyar Közgazdász Társaság Csíkszeredai fiókja (RMKT Csíkszereda) közös szervezésében. Egy tartalmas és izgalmas előadásra várunk mindenkit, amelyet Diósi László, a Romániai Magyar Üzletemberek Egyesületének (RMÜE) elnöke, gazdasági és pénzügyi szakember tart. Az esemény során megtudhatjuk, hogy hogyan alakult a világgazdaság az elmúlt években, milyen hatással voltak ezek a változások Románia gazdasági teljesítményére, és mire számíthatunk 2024-ben.

Diósi László nagy tapasztalatú pénzügyi szakértő, értékes tapasztalattal rendelkezik a banki szektorban, 2018 októberig az OTP Bank Románia, majd 2021 októberig az OTP Bank Moldova elnök-vezérigazgatójaként. Több szervezet, alapkezelő, nyugdíjpénztár, értékesítési szervezet alapítója, igazgatósági tagja. Egy évtizeden át a Sapientia Kuratórium tagja, több mint 10 éve a Romániai Magyar Üzleti Egyesület elnöke. Jelenleg mentor, befektető, egyetemi oktató. Rendkívül tájékozott az üzleti világban zajló eseményekről és trendekről. 

Ne hagyd ki ezt az eseményt, ha szeretnél betekintést nyerni a jelenlegi globális gazdasági helyzetbe, megtudni, hogyan alakul a Románia gazdasági teljesítménye és érdekelnek a potenciális befektetési lehetőségek a tőzsdén!

Időpont: Január 18, csütörtök, 08:30

Helyszín: Magyar Ügyek Háza, Petőfi S. u. 36 sz.

Részvétel: Nyilvános, előzetes online regisztrációhoz kötött

Részvételi díj: 50.00 RON, CsVE/RMKT Tagoknak: 30.00 RON

Az ár tartalmazza a szakmai előadáson való részvételt, reggelit, kávét, vizet.
Az eseményre a helyek száma korlátozott.
Jelentkezési határidő: 2024. Január 16, kedd, 12 óra

Regisztráció: https://forms.gle/uK39SqUM3DwTVmZ49

A Csíki Bizniszvitaminról: A Csíki Bizniszvitamin egy olyan kezdeményezés, melynek célja az ambiciózus helyi vállalkozók fejlődésének támogatása, szakmai tudásuk és látókörük bővítése, valamint sikeres együttműködések létrehozása és megerősítése. De ne gondold, hogy ez csak egy száraz találkozó lenne, hiszen tudjuk, hogy egy jó reggeli után minden könnyebb!

Az eseményeket tervezett rendszerességgel tartjuk, értékes és hasznos témákkal és előadásokkal, amelyek segítségével a fejlődésre törekvő vállalkozók inspirációval és gyakorlati tudással gazdagodhatnak. És hogy miért pont reggel? Mert így a legjobb formában kezdhetjük a napot, friss energiával és motivációval!

Minden alkalommal egy meghívott szakértő biztosítja a szakmai tartalmat, aki nem csak elméleti tudással rendelkezik, hanem a gyakorlatban is kipróbált és megbízható tapasztalatokkal rendelkezik. Tehát garantáljuk, hogy a hallgatóink hasznos és könnyen alkalmazható tippeket és stratégiákat kapnak, amelyeket azonnal beépíthetnek saját üzleti életükbe.

Ne hagyd ki a csíki bizniszélet legjobb reggeleit! Csatlakozz hozzánk eseményeinken, és tegyél egy nagyobb lépést a vállalkozásod sikerének felé! 

Köszönet a Csíki BizniszVitamin támogatóinak: Tusnád Ásványvíz, Bocskor pékség, Iskola Alapítvány a rendezvénysorozat támogatásért!

Várunk szeretettel, energiadús kávéval, reggeli nasival és szellemi táplálékkal, hogy együtt növeljük a vállalkozásoddal kapcsolatos tudásodat és sikered lehetőségeit! Találkozzunk az eseményen, és együtt fedezzük fel a gazdasági jövő kilátásait! 

 

 

Jegyek
 • BV Jan_CsVE Tag / RMKT Tag
  Érvényes: Január 18., 08:10
  30.00 Lei
  Elfogyott
 • BV Jan_Vendég
  Érvényes: Január 18., 08:10
  50.00 Lei
  Elfogyott
Fizess online bankkártyával
A jegyeket e-mailben kapod meg