Csíki Vállalkozók Egysülete

X. Katalin-bál a jótékonyság nevében

  November 25., 18:00 - Október 26., 03:00
Megosztás

Nagy öröm számunkra, hogy November 25-én tizedik alkalommal tudjuk megszervezni a nagy hagyománynak örvendő Jótékonysági Katalin-bált.  

Az immár tizedik éve tartó közösségi összefogásnak, a jótékonyság nevében megszervezett Katalin-bálnak, és ezáltal a tíz évig (ki)tartó adakozásnak a jubileumi kiadásához érkeztünk. A rendezvény a személyes találkozásokat, az önfeledt szórakozást ígéri.  Éljük át együtt a jótékonyság örömét, tegyük egy picit szebbé a rászoruló közösségek mindennapjait. 

Az elmúlt 10 évben, több mint 500.000 lejt fordított az Egyesület jótékony célokra, több mint 20 intézmény számára, a Katalin-bál bevételeiből.

A jubileumi,  X. Jótékonysági Katalin-bál bevételéből a következő célokat támogatjuk:

 • Hargita Megyei Mozgássérültek Szervezete: “Dr. Báranyi-László Ildikó Terápiás Foglalkoztató Központ” megvalósításához szükséges filegória létrehozása, valamint a központhoz tartozó integrált játszótéri elemek beszerzése. (Videó: https://youtu.be/fhj22q2W6Cc )
 • Hargita Megyei Mentőszolgálat számára egy új, felnőtt intubációs fej (gyakorló bábu) beszerzése. (Videó: https://youtu.be/NkXBAdRYQAI )
 • Csíkszeredai Megyei Sürgősségi Kórházhoz tartozó Ideggyógyászati osztály újonnan megalakuló, Stroke osztály korszerű felszerelésének beszerzése. (Videó: https://youtu.be/NlLZjx0yCX4 )

Az idei esemény dátuma 2023. november 25. Kezdési időpont: 18 óra. 

A bál helyszíne a Hotel Fenyő

A jó hangulatot és a tánczenét a Back in Time zenekar biztosítja.

Részvételi díj: 550 lej/fő, amely tartalmaz részleges jótékonysági hozzájárulást.

A rendezvény keretében festmény-, bor és egyéb tárgyak aukciójára kerül sor, valamint tombolahúzás is lesz. Az ezekből befolyt pénzösszeget szintén jótékony célra fordítják a szervezők.

A támogatók, elsősorban a bálon való részvételükkel, tombolavásárlással és az aukción való aktív részvétellel járulhatnak hozzá az idei jótékony célok megvalósulásához.

A részvétel előzetes regisztrációhoz kötött. Regisztrálni a következő linken lehet November 20, 15:00-ig: https://forms.gle/dBAAfPvmtp45HAmr9

Még több részlet a Facebook eseményben.

Amennyiben nem áll módukban a bálon való személyes részvételre, de szeretnének hozzájárulni a jótékony célok megvalósulásához, további támogatási lehetőségekkel kapcsolatos információkért a következő elérhetőségeken lehet érdeklődni: office@csve.ro vagy 0744 706 606. 

Direkt banki utaláshoz szükséges adatok:

Csíki Vállalkozók Egyesülete
Asociatia Intreprinzatorilor din Ciuc
Adószám: 29208043
IBAN: RO93OTPV260000974578RO03
OTP BANK ROMANIA S.A.
SUC. MIERCUREA CIUC

A jótékoy célokat támogatni kártyás fizetéssel  is lehet. 

Támogassák a rendezvényt! Teremtsük meg a lehetőséget, hogy minél több emberhez, minél több csatornán eljuthasson a Jótékonysági Katalin-bál híre, teret engedve és bátorítva sokakat a jótékonyság fontosságára és örömére. 

A bál teljes bevételét jótékony célra ajánljuk fel.

Szeretettel várjuk!


 

Jegyek
 • Részvételi díj
  550.00 Lei
  Elfogyott
 • Támogatási hozzájárulás
  100.00 Lei
  Elfogyott
 • Támogatási hozzájárulás
  500.00 Lei
  Elfogyott
 • Támogatási hozzájárulás
  1000.00 Lei
  Elfogyott
Fizess online bankkártyával
A jegyeket e-mailben kapod meg